Ouderwijzer

Ouderwijzer is ook binnen de gemeente Geldrop- Mierlo actief. Wat ouderwijzer precies voor jou kan betekenen?
Niemand heeft alle antwoorden. Maar samen weten we heel veel.

De beste ouder die je kunt zijn

Op het ouderschap bereidt niemand je voor. Je krijgt er geen handleiding, opleiding of diploma voor. Terwijl het misschien wel de meest verantwoordelijke taak van je leven is. Waarbij je iedere dag weer voor verrassingen komt te staan. Dat maakt jouw rol als ouder leuk. En soms ook uitdagend. Want wat staat je te wachten? Waar moet je op voorbereid zijn? En bij wie kun je terecht voor goede raad of verfrissende idee├źn?

Iedere ouder heeft vragen. En niemand heeft alle antwoorden. Maar samen weten we wel heel veel. Precies daarom is er OuderWijzer. Om jou te laten zien waar andere ouders tegenaan lopen. En je inzicht te geven in hun aanpak, onzekerheden en tips op het gebied van opvoeden.

Meer over Ouderwijzer

OuderWijzer is er voor jou en helpt je voorbereiden. | Ouderwijzer

DutchEnglishPolishTurkish