Kindcentrum Beneden Beekloop

Peuteraanbod Beneden Beekloop

Bij ons peuteraanbod kan uw kind onder professionele begeleiding spelen, ontdekken en zich optimaal ontwikkelen. De peuters worden begeleidt door VVE gecertificeerde pedagogisch medewerkers, die allen beschikken over de educatieve kennis en vaardigheden om de peuters spelenderwijs te begeleiden in hun doorgaande leerlijn van peuteropvang naar basisschool.

Uw peuter is van harte welkom bij ons en mag vanaf 2 jaar en 3 maanden, twee dagdelen gebruik maken van ons peuteraanbod. Het peuteraanbod is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 12:30 uur. Alle schoolvakanties en officiële feestdagen is het peuteraanbod gesloten. Het peuteraanbod is onderdeel van ons kindcentrum. Vanuit het peuteraanbod ontstaat er zo een doorgaande lijn naar groep 1. Op deze manier worden peuters spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Peuters vanaf drie jaar mogen ook deelnemen aan de startgroep van ons kindcentrum, indien zij daar aan toe zijn en dit ook willen. Dit gebeurt natuurlijk ook in overleg met u.

Het peuteraanbod biedt peuters extra begeleiding als zij meer ondersteuning of aandacht nodig hebben op bijvoorbeeld het gebied van taal. Wanneer de peuters hiervoor een indicatie van Zuidzorg hebben ontvangen, kunnen ze tegen een gereduceerd tarief vier dagdelen naar het peuteraanbod komen.

BSO Beneden Beekloop

Kinderopvang Potje Knor biedt verschillende mogelijkheden voor buitenschoolse opvang:
voorschoolse en naschoolse opvang, vakantieopvang, of een schooltotaalpakket.

In ons kindcentrum bieden we buitenschoolse opvang in hetzelfde gebouw. Zowel voor school als na school bent u verzekerd van professionele en betrouwbare opvang. ’s Morgens zet u uw kind af bij de opvang en wij zorgen dat de kinderen op tijd op school zijn. Na school kan uw kind even lekker bijkomen van de schooldag. U kunt met een prettig gevoel naar uw werk: u weet dat uw kind de hele dag in goede handen is!

Potje Knor biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van vier tot dertien jaar. De buitenschoolse opvang is alle werkdagen geopend, ook tijdens de schoolvakanties, met uitzondering van de officiële feestdagen. Voor school zijn wij geopend vanaf 7:00 uur en na school tot 18:30 uur. De buitenschoolse opvang stemmen we zoveel mogelijk af op de wensen van het kind. De kinderen krijgen volop ruimte om hun eigen activiteiten te doen. Sport- en spel, lezen, luisteren naar muziek, knutselen, buiten spelen; noem maar op! De begeleiding zorgt dat elk kind op zijn eigen manier even kan bijkomen van de schooldag. Maar ook op vrije dagen en in schoolvakanties stellen we voor de kinderen een uitgebreid activiteitenprogramma, sportprogramma of creativiteitsprogramma samen. Leuke activiteiten in een ontspannen sfeer!

Wil je meer weten over ons aanbod? Kom dan zeker een keertje langs en maak een afspraak voor een rondleiding bij locatie coördinator Nancy Degener.

Ons team

Nancy Degener

Locatie coördinator

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

040 3400131


Kindcentrum Beneden Beekloop

Beneden Beekloop 90
5662 HM Geldrop

Groepen

Peuteraanbod 040-3400134
BSO 040-3400134

Landelijk Register Kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvangsoort. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.

LRK Kinderdagverblijf
LRK BSO