Waarom Potje knor

Potje Knor is een professionele kinderopvangorganisatie in de gemeente Geldrop- Mierlo. Wij zijn al actief sinds 1997 en hebben 6 locaties in Geldrop. Potje Knor beschikt over unieke accommodaties, gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers en we onderscheiden ons door ons flexibel op te stellen naar de ouders. Kinderopvang Potje Knor is het gehele jaar open op alle werkdagen van 7:00 uur tot 19:00 uur (ook in schoolvakanties). We bieden dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteraanbod voor kinderen van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De opvang wordt in vele soorten aangeboden.

Kinderen hebben behoefte aan een vertrouwde omgeving, veiligheid en geborgenheid, maar ook aan prikkels van buitenaf, een levendige omgeving, speelgenootjes en sociale interactie. Zo komen ze in hun ontwikkeling steeds een paar stapjes vooruit.

Ouders hebben behoefte aan professionele en betrouwbare kinderopvang. Wanneer je als ouder weet dat je kinderen in veilige en professionele handen zijn, kan je ze met een gerust hart toevertrouwen aan onze zorg. Ouders kunnen kiezen voor vaste dagdelen. We bieden opvang voor hele of halve dagen. Ook is er de mogelijkheid om enkel tijdens de 40 schoolweken opvang af te nemen.  Ondanks de volle bezetting bestaat bij ons nog steeds de mogelijkheid om vastgestelde opvangdagen te ruilen (mits dit past binnen onze planning). Extra opvang, incidentele opvang of vakantieopvang, het is allemaal bespreekbaar. Wanneer onze bezetting en capaciteit het toelaat denken we graag met u mee!