Waarom Potje knor

Potje Knor is een flexibele kinderopvang in Geldrop. Wij zijn al actief sinds 1997 en hebben 6 locaties in Geldrop. Potje Knor beschikt over unieke accommodaties, gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers en we onderscheiden ons door ons flexibel op te stellen naar de ouders. Flexibele opvang Potje Knor is het gehele jaar open op alle werkdagen van 7:00 uur tot 19:00 uur (ook in schoolvakanties). We bieden dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteraanbod voor kinderen van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De opvang wordt in vele soorten aangeboden.

Kinderen hebben behoefte aan een vertrouwde omgeving, veiligheid en geborgenheid, maar ook aan prikkels van buitenaf, een levendige omgeving, speelgenootjes en sociale interactie. Zo komen ze in hun ontwikkeling steeds een paar stapjes vooruit.

Werkende ouders hebben behoefte aan kinderopvang op dagen en uren die ze zélf bepalen en kunnen afstemmen op hun werktijden. Bovendien willen ze dat hun kinderen in veilige en professionele handen zijn, zodat ze met een gerust gevoel naar hun werk kunnen. Ouders kunnen afnemen per uur, of kiezen voor vaste dagdelen. Ook bestaat de mogelijkheid om wisselende roosters op te geven of eerder vastgestelde opvangdagen te ruilen. Extra opvang, incidentele opvang of vakantieopvang, het is allemaal bespreekbaar. Flexibiliteit staat bij ons voorop!
DutchEnglishPolishTurkish