Werken bij

Bij Potje Knor werk je in een enthousiast team van professionele pedagogische medewerkers. We werken vanuit zes locaties in Geldrop waar we dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse aanbod bieden. We bieden (flexibele) opvang tussen 7.00 en 19.00 uur. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Staat je gewenste functie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om te vragen welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Pedagogisch medewerker

Wij hebben op dit moment meerdere vacatures:
* We zoeken een enthousiaste en flexibele invalkracht voor alle werkvormen en locaties. Uren en beschikbare dagen zijn bespreekbaar en leggen we graag vast op contract.
* We zoeken een vaste pedagogisch medewerker voor de babygroep op locatie: Gijzenrooiseweg (zowel fulltime als parttime bespreekbaar).
* We zoeken een vaste pedagogisch medewerker voor de peutergroep op locatie: Gijzenrooiseweg (zowel fulltime als parttime bespreekbaar).
* We zoeken een VVE gekwalificeerde pedagogisch medewerker voor 4 ochtenden per week op peutergroep de Coevering (vanaf 1-2-2022 ter vervanging van zwangerschapsverlof).

Stageopdrachten


Kinderopvang Potje Knor heeft ieder jaar weer verschillende stageplekken voor studenten in de kinderopvang zoals MBO-ers PW-3, PW-4, CIOS en HBO-ers pedagogiek, SPH of aanverwanten.

Maar ook voor andere richtingen zijn er stageopdrachten: foto- en video-opdrachten, administratie, kwaliteitsmanagement en dienstontwikkeling. Potje Knor heeft begeleiding tot op HBO niveau in de vakken pedagogiek, bedrijfskunde en management.

Interesse? Stuur je gegevens en de opdracht die je wilt doen direct naar info@potjeknor.nl ter attentie van Willeke van Rooij