Update coronamaatregelen (gewijzigd 15-4-2021)

Dagopvang en peuteraanbod
Vanaf maandag 8 februari zijn de dagopvang en het peuteraanbod weer open. Er wordt géén noodopvang meer aangeboden. Alle dagopvang en peuteraanbod groepen en locaties zijn weer open. Wij voegen geen locaties samen.

Buitenschoolse opvang
Vanaf maandag 19 april is de buitenschoolse opvang op al onze locaties ook weer volledig open. Er wordt géén noodopvang meer aangeboden. Voor de buitenschoolse opvang gaan dezelfde coronaregels gelden als voor basisscholen. Kinderen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden maar bso-medewerkers wel. Als in één groep iemand besmet raakt, moet de hele groep in quarantaine.

Tegemoetkoming eigen bijdrage
Alle kinderen mogen weer komen voor het aantal uren dat in het contract is afgesproken.

Net zoals over de sluitingsperiode van vorig jaar, zullen ouders ook voor de periode vanaf 16 december 2020 van de overheid een tegemoetkoming ontvangen voor de eigen bijdrage die zij hebben doorbetaald. Voor het peuteraanbod en de dagopvang loopt deze tegemoetkoming tot 8 februari 2021, voor de buitenschoolse opvang loopt de tegemoetkoming door tot 19 april 2021.

Tot slot
Voor ons blijft de belangrijkste maatregel dat wij 1,5 meter afstand houden tot andere volwassenen. En ook een goede (hand)hygiëne is natuurlijk van belang. De kinderen mogen maar door één volwassene gebracht en gehaald worden en wij houden de haal- en brengmomenten kort. 

Bij het betreden van een locatie vragen wij de ouders om een mondneuskapje te dragen.

Wij vragen iedereen om daar samen met ons alert op te blijven.