Update maatregelen Corona virus

Dit betekent dat onze dagopvang vanaf genoemde datum voor 0-4 jarigen volledig open gaat, dus ook het peuteraanbod. Ouders kunnen hun kind(eren) weer brengen en halen volgens de tijden en afspraken van hun contract. Onze buitenschoolse opvang (BSO) wordt afgestemd met de scholen en is in ieder geval open op de dagen dat de kinderen naar school gaat.

Voor de kinderen in de opvang geldt de 1,5 meter afstand regel niet, maar van belang is wel dat er afstand is tussen volwassenen. Daarbij gaat het om ouders onderling en het contact tussen pedagogisch medewerkers en ouders. Denk bijvoorbeeld aan de haal- en brengmomenten van de kinderen.

Wij vragen onze ouders en pedagogisch medewerkers een verantwoordelijkheid hierin te nemen en wij gaan goed bekijken hoe wij hierbij kunnen helpen. Dit kan per locatie verschillen en wordt ook afgestemd met de scholen. Wanneer wij hier meer informatie over hebben, informeren wij onze ouders opnieuw.

Tot slot gaan we, net als heel Nederland, verder met de corona-aanpak in Nederland. We blijven onze handen wassen, houden in het contact met volwassenen 1,5 meter afstand en bij verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid en/of koorts blijven we thuis.

We rekenen op ieders medewerking!
Met vriendelijke groet, Team Kinderopvang Potje Knor