Project 'Gezond Zwanger Worden'

Ieder kind verdient een gezonde start. De voorbereiding hierop begint al vóór de zwangerschap. Ongeveer 14% van de kinderen in Nederland heeft een minder gunstige start bij de geboorte door vroeggeboorte, een te laag geboortegewicht of een combinatie daarvan. Wanneer de zwangerschap gezonder start, zijn de uitkomsten beter. Er is meer aandacht nodig voor Gezond Zwanger Worden!

Lees meer

Nieuwsbrief CMD Jeugd en Gezin

Bij het Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente Geldrop-Mierlo kunt u terecht met al uw vragen over de opvoeding van uw kind én voor zorg of ondersteuning bij problemen binnen uw gezin.

Lees meer

Nieuwe leden gezocht!

Lees meer

Update rondom coronamaatregelen

Dinsdag 13 oktober jl. is er een persconferentie geweest, waarin de maatregelen voor het gehele land aangescherpt zijn. Deze maatregelen zijn van invloed op ieders persoonlijke situatie en zij dienen het doel om het aantal bewegingen en sociale contacten te beperken en de verspreiding van het virus tegen te gaan. Gelukkig zijn er geen maatregelen die direct van invloed zijn op de kinderopvang en onze dienstverlening.

Lees meer

Programma Buitenschoolse Opvang - Herfstvakantie 2020

Het BSO-programma in de herfstvakantie (19 t/m 23 oktober) ziet er weer ontzettend leuk uit!

Lees meer

Thema "Oef wat warm!" bij groep Krulstaartje, locatie Gijzenrooiseweg

We draaien nu het thema "Oef wat warm!" op de Gijzenrooiseweg locatie. Om het een beetje gezellig te maken hebben we de groep volgens het thema aangekleed.

Lees meer

Programma Buitenschoolse Opvang - Zomervakantie 2020

Het BSO-programma in de zomervakantie (13 juli t/m 23 augustus) ziet er weer ontzettend leuk uit!

Lees meer

Nieuwsbrief Veilig Thuis

Thuisisolatie kan een trigger zijn voor huiselijk geweld en kindermishandeling. Meldingen blijven echter achter, de politie bevestigt dit. Deze situatie heeft gemaakt dat Veilig Thuis daarom zoveel mogelijk bekendheid probeert te geven aan hun bereikbaarheid.

Lees meer

Eindelijk is het zover: we zijn weer open!

Vanaf 11 mei is de kinderopvang weer open! Vanaf deze datum zijn al onze locaties ook weer open. We hebben de kinderen gemist en kijken er naar uit iedereen weer te zien!

Lees meer

Programma Meivakantie voor noodopvang BSO

Deze meivakantie (27 april t/m 10 mei) is onze buitenschoolse opvang alleen open voor noodopvang. Ondanks dat er helaas maar weinig kinderen mogen komen, hebben we toch een leuk programma gemaakt!

Lees meer
1 2 3 4 ››